To je mi pripad
. Naformulovala jsem osobe B za osobu A jakysi pokus o smir (mimochodem myslim, ze s velmi rozumnymi podminkami), ktery se ovsem zcela minul ucinkem a navic se osoba B rozhodla na me podat trestni oznameni
, protoze nejsem zadny pravnik, coz usoudila z toho, ze nejsem zapsana v CAK a ze ji teda timto vydiram a zastrasuju a taky me pry nahlasi na financak, ze se vydavam za pravnika a neplatim z toho dane. Jestli to fakt udela, tak to bych u toho teda chtela byt, jak na ni budou na policii a uradech koukat. Ja ji snad zazaluju za pomluvu
, tvrdit o me den po promoci, ze nejsem zadny pravnik, to si dovolila dost. Tak jsem zvedava, jak se to bude vyvijet.
Jinak: ad notebook - je polity stavou a tudiz trochu blbe funguje
Ad splatky - jeste k zesplatneni uveru nedoslo, protoze osobaA zasahla vcas a 1. splatku zaplatila, ted uz mozna i dalsi.
Mysko, mohla bys mi teda poslat nejaky vzor te upominky? Mail mam po nickem. Pokusim se to nejak dotahnout, me proste tihle vycurnakove strasne stvou. Ja asi fakt nejsem "zadny pravnik", jsem malo nad veci, do vseho se moc pokladam. Me zbyva misto jen v legislative nebo nekde na urade.