Hele já fakt nevím, tyhle hádky jsou každej rok a zatím každej rok to bylo správně kalendářně. (viz třeba pravdivá informace od zuzie)
O žádné aktualitě z 2009 nejsem tedy informovaná - vím že nějaká od Hřebejka byla loni a byla blbě. O té jsem mluvila. To je všecko a to jsem psala x-krát už.
Mně pravil na počátku studia Gerloch, že je to kalendářně a od tý doby to tak beru. Jestli zaregistruju něčím prokázanou změnu, přizpůsobím se, ale na to, jaká je to blbost mi připadá, že s tím už ztrácíme nadměrně času...
Nehledě na fakt, že prosím o odkaz na tu aktualitu, jelikož po tvém rýpání jsem znovu prolezla archiv aktualit i nástěnku a nic jsem tam prostě nenašla (už vůbec ne s tímto datem) - takže třeba je to mnou ale neviděla jsem jediný podklad, který by o změně vypovídal. Nemíním to teda zatím brát vážně, promiň.
Zbytek fakult možná v ISU má ty týdny obráceně ale u nás je to odjakživa takto...
Ale každej máme svůj mozek, takže se na informace ode mě klidně vykašli a choď si kdy chceš a kam chceš, ne? Nechci pak poslouchat obvinění, co jsem kdy kde řekla, když jen v dobrém úmyslu píšu, co si myslím.